Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kisérettségi ..:P XD :D 15. rész

2011.05.09

 Vasárnap éjjel 23. 28 perc.  Nyelvtan hatos tétel .. Apa tévézik .. Előtte beszélgettünk arról, hogy mi van ha négyesre sikerül..  Nem lesz nagy az öröm .. de halálra sem ítélnek ... 

Reggel csörgött az óra ..  6.00. Életem legborzongósabb napjára ébredtem .. Mi van ha enm tudok semmit ? És keveset tanultam ..  

Gyorsan felöltöztem, az ünneplőibe .. gondosan áttekinte minden egyes apró részletet.. nehogy valami hiba csússzon be ... Reggel aztán dövögősen .. felszáltam a buszra .. és hogy is mondjam .. szó szerint .. a halál vizsgára siettem .. Igaz kicsit furán hangzik .. de én így fogtam fel.. 

Reggel bementünk .. tanulgattunk .. és most kivételesen rettegtem a becsengőtől... beszélgettünk ki mit és mennyit tud .. Aztán Dávid, Dorka, meg még pár emberke bement .. Gyorsan elszaladtunk kajáért.. de hirtelen pont odanéztem, és Dávid kijött a teremből.. aztán már Gabi szaladt is ..  " Fruzsi .. Dávid kijött.. te jösz .."  Éppen hotdogot, kértem .. de mondták oda fele, hogy majd ha úgy van vissza vihetem meg melegíteni .. Aztán bementem .. 

Köszöntem, aztán gépiesen megdícsértem Balázs Beáta ruháját.. ahogy kellet.. Mosolygott, aztán mondta a tételeket, hogy melyik melyik oldalon van .. Nyelvtan, irodalom ..  Aztán tétováztam... itt következett a legkínosabb pillanat.. Elkezdett reszketni, remegni a kezem .. ez Balázs Beáta tanárnőnek is feltűnt .. és pár pillanatig egymást néztünk .. de észrevettem, hogy amikor már nyitotta volna a száját, hogy van-e valami baj .. akkor húztam két tételt gyorsan és az ölébe dobtam .. Kinyitotta.. bár látta hogy zavart vagyok .. ezért, mosolygott.. de ez valahogy úgy sikeredett, hogy megnyugodtam .. Leültem, Dorka elé .. hisz ott mutogatot.. a padomnál megnéztem, hogy miket húztam .. hiszen annyira izgatott voltam, hogy nem figyeltem amikor ideadták.. A Himnus elemzése, és az állítmány... Pfúúú.. hogy örültem neki .. előtte megtudtam, hogy Dávidnak 2-es, 3-as lett... Bálintnak, meg 5-ös 4-es..

Vajon miylen lehet .. nehéz ? Segítenek majd ..? Aztán  Dorka segített egy két dolgot.. amik, lássuk be iegn apróságok voltak .. de ezek mentették meg a jegyeimet .. ( köszönöm Hugim :) <3)  

Aztán Dorka következett.. utánna pedig én .. Aztán időközbe  Barbara is bejött.. ő pont olyat húzott .. amit én tudtam volna .. de Dorka meg pont azt amit meg ő .. tudott.. Szval elég jó cserés volt.. am meg én pont azt húztam amit Dávid .. szakasztott ugyan azt ..:D Aztán Dorkának sikerült .. 5, 5 .. :)  Aztán én következtem .. Odaültem a tanárival szemben ..  Leraktama lapokat .. és eldöntöttem, hogy a Himnus-szal kezdek..  Mindent elmondtam amit tudtam róla,  vegyesen .. amit hallotam és tanulgattam .. Aztán a nyelvtannál szintén .. Aztán volt egy utolsó kéréds egy plusz kérdés ..a mitől jobb .. bár ígyis meglett volna a jegy .. 

5, 5 ..:DXDXD!!!!!!!!!!!!!!!! Életemben először .. örültem így jegynek ..:D Aztán még tettünk egy kört Anikóékhoz.. meg vissza .. Sokat bezsélgettünk .. voltunk Anikóék házánál.. Aztán mi még lementünk Barbarával az állomásra .. és ott hülyéskedtünk, fényképezskedtünk ..:D Az volt a poén hogy nagy csinik voltunk ..:D A  háttér meg iylen szaros volt :D Aztán jött Bence .. Egyedül.. Anikó nagy bánatára ..:P 

- Sziasztok .. - mondta .. és jobban megnéztem .. Tudom .. lehet .. ismét hülyeségről fogok írni .. de .. annyira jól nézett ki... Egyszürke kötött szerű felső volt rajta .. meg egy szürkés ünneplős nadrág.. de ezt az tetőzte .. hogy eg pilóta szemüveg volt rajta amiben istenien nézett ki .. ráadásul még jól is állt neki ..:D És annyira szó szerint szexi volt.. meg Barbarával azt bezséltünk, hogy yolan izmos .. és abbana felsőben különösen látszott.. és olyan jó volt ..:P 

- Szia .. - köszöntem gépiesen .. bár tudtam, hogy már üt... az a tekintet.. :D ( amit a napszemcsitől nem láttam ..:P) és az a hangnem .. oylan jó volt..  oylan megnyugtató .. bár mégis oylan izgató .. oylan érdeklődést keltő .. 

 Aztán ezek után .. Anikó hívott.. sokszor.. mert hát.. Bence osztálytársa .. bejön neki .. sőt.. de ezzel is gyengén fogalmaztam ..  

Bence folyton ugratta,  Barbarát és Anikót vegyesen .. és oylan jó volt az a szöveg .. hogy szinte  már sajnáltam Barbaráékat ..  Olyan szempontból .. viszont jó volt.. mert hát.. ritkaság .. ah valakinek a barátja nagyon jól kijön a barátnőivel .. és abarátnők elfogadják és bírják is .. ráadásul.. Mivel egymás mellett áltunk  és pár centire voltunk egymástól.. ezért Barbara nem bírta ki .. hogy ne szólaljon meg .. 

-  Menjél már oda hozzá .. itt járkáltok össze vissza .. miért nem mész oda hozzá.. ? - mondta .. inkább minthogy kérdezte .. közben Bencéhez beszélve a kezével és vigyorogva mutogatott..  Aztán feljött oda ahol ketten álltunk Bencével ..  és odalökött Bencéhez .. és szerencsémre .. :D Bence pont más fele nézett ..:D Egy könnyű fuvallat, meglibbentette a szoknyámat ..:D Bugyiig ..D: és egész nap ezen röhögtünk :D hogy csókos picsa ..:D a csókszájas bugyiról elnevezve ..:D Én meg gyorsan lefogtam :D és oylan drámaian filmbe illő volt..:D Aztán Barbara odalökött.. én meg próbáltam megállni .. erre mégegyzser odalökött.. és majdnem felborultam :D Erre neki támaszkodtam a falnak .. Aztán jöttek az enyhén barbított egyének :D Épp előttünk mentek el .. és már egy hajszál se választott el minket.. éreztem, hogy Bence közelebb húzódott hozzám.. a válla az én vállamat súrolta mintha át akarna ölleni vagy csak egyszerűen nekem akarna dőlni ..  akkor annyira jól éreztem, magam .. és tudtam, hogy mindketten feldobottak voltunk ..:) A kisérettségi mindkettőnknek jól sikerült, szóval .. aztán éppen kiverte a szemem, hogy Bence látványosan hátra fordult.. és a vonatot nézte ami éppen akkor siklott be ..  

Bence oda jött mellém és lehajolt a cuccáért.. bár teljesen úgy nézett ki .. mivel 4 cm-re volt tőlem .. mintha a szoknyám alá nézne .. bár igaz én nem zavartattam magam ..:D És akkro esett le hogy Barbara meg Bence min röhög ..:D 

-  Istenem ..:D olyan mintha Bence a szoknyád alatt akarna kutatni ..:D - Bence csak egy félősen szexi vigyorral válaszolt..:D  Aztán nekem is leesett a tantusz .. de hát már enm iagzán tudtam mit csinálni a vigyorgáson kívül ..:D 

- Jösz ? :) - mondta Bence oylan aranyosan .. de most oylan jól éreztem magam ..  

- Persze ..:) :D - mondtam vigyorogva .. aztán odatartotta a kezét .. sé én majdnemhogy rendesen mintha pacsit adnék, belecsaptam a kezem .. és éreztem, hogy most a járásunk is oylan vidám volt.. meg oylan más .. oylan .. feldobott.. és szinte lóbáltuk a kezünket .. de isteni volt.. :D  Aztán ha jól emlékszem a szokásos .. szinte már kijelölt helyre mentünk ..  

Megfogta a kezem .. és egyszerüen .. megcsókolt.. de előtte volt egy szokásos kérdése .. amire véletlenül reflexből hamarabb válaszoltam ..:D

- Leszel .. - kezdte mondani ..

- Persze mindig is vagyok :D Minden nap ..:D - az eredeti kérdés az lett volan hogy, " Leszel msn-en? " és erre reflex válasz volt.. megszokásból ..:D  És ha jól láttam .. akkor enm si angyon érdekelte .. :D hiszen gondolom boldog volt..:) 

Aztán volt egy számomra feltűnően .. cikisen érdekes helyzet ..D: és hát .. hogy is mondjam ..:D nem akartam balfaszoskodni ..:D Mivel rajat volt az az isteni napszemcsi .. eggyel előtte nem számoltam .. mind ketten "szemüvegesek" voltunk .. és hát.. ahogy Barbara mondaná :D XD Nyelvpimpongozás közben .. éreztem hogy  beleakadt a szemüvege az enyémbe .. de éreztem, hogy közelebb lettem hozzá .. és próbált úgy csókolni .. hogy ez ne tűnjön fel .. de feltűnt .. de ez azért is votl jó .. mert éreztem, hogy közelebb húzott magához...

  Aztán szép lassan elengedte a kezem .. és úgy szaladt hogy már majdnem ment a a vonat .. bocs .. rosszul mondtam .. már ment a vonat .. (és később meg is  tudtam, hogy lecseszte a kalauz ..   de őt úgy láttam nagyon enm érdekelte .. de ettől egy kicsit zavarban avgyok .. hiszen a kalauz miattam cseszte le ..  Aztán ezt később megbeszéltük .. hogy nincs belőle semmi baj .. bár ez még mindig nyomja a lelkiismeretemet ..)

Aztán szépen vissza sétáltam .. Barbarához.. leültem, aztán integettünk neki ..:)   Aztán Barbara azt mondta .. 

- Olyan édesek meg cukik vagytok ..:) - mondta mosolyogva .. 

- Tudom .. de nélküle .. nem is tudom, hol lennék .. csak egyszerűen ülnék az állomáson buszra várva .. helyette .. a számomra leg édesebb, helyesebb, legcukibb, életem legjobbfejebb srácával csókolózok az állomáson .... ettől hogy is lehetne jobb.. - de onnantól, hogy tudom .. a többit már csak gondolatban mondtam .. Hiszen .. iylen szempontból... kínzom Barbarát.. Hiszen ott van neki is valaki .. akivel csak szenved... mert az a szemét szerintem csak játszik vele ..  és oylan rossz látni .. hogy én boldog vagyok .. ő meg nem .. scak azt próbálja mutatni .. és ez megy is neki .. de enm egy oylan előtt aki 10 éves ismeri .. és szereti ..De ezzel én sem leszek boldog .. hiszen itt minden össze van kötve .. mint egy hálózat ..  

 Ha barbara boldogtalan akkor én is .. ha én boldogtalan vagyok .. akkor boldogtalan Dorka és a többiek is .. és még egy nagyon fontos személy .. Bence .. ha boldogtalan vagyok rögtön észreveszi .. mivel réggebben annyira nem ismert .. és tudtam leplezni .. és nem volt baj .. de most, hogy már látott teljesen önfeledtül boldognak .. tudja, hogy myilyen az ha csak számára vagyok boldog .. és csak lepell az egész .. de ez már egy teljesen elgondolkodtató téma .. ami csak az én lényemben .. az én gondolataimban .. egészen mélyre ásva .. született..

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.