Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


After life ..:)(L) " Amikor a valóság az álom ..:)" 4. rész

2011.03.18

A puszi után émelyegve .. de kellemesen jól éreztem magam ..:) Bizsergett mindenem és úgy éreztem magam mintha  jackpot-ot gyertem volna meg ..:) "Úhhh.. wááááá..." Kiabáltam magamban ..:) Mintha nem is tudom .. Igaz azt írtam, hogy minden részletet leírok .. és nem is fogok a gyér szókincsemre hagyatkozni.. de az tényleg leírhatlan érzés volt ..:) 

Hazadöcögtem a buszon.. Az út olyan volt mintha a mennyből kellet volna visszatérnem szokásos lényegtelen életembe.. Otthagyni.. akit abban a pillanatban megszerettél.. mert egy földi dolog elszakított titeket egymástól..
A buszon, szinte még égett a puszi nyoma... és igen tudom .. ez mazoista dolog .. de szinte élveztem minden egyes szúrást és bizsergést .. Nem bántam meg .. sőt ..Bár először amikor  ott tartunk hogy megtenni..akkor legszívesebben elszaladnék.. Közben pedig hogy soha ne hagyta volna abba és ölelt is volna meg.. Azután már olyan mintha egy éve lett volna és bárcsak mégegyszer megtenné.. 
A buszon ezen gondolkodva simogattam az arcomon a szája láthatalan nyomát melyet csak tudatban érezhettem ..:) Haza érve .. nem tudtam parancsolni a testemnek.. Ugráltam föl s le, jobbra balra, amerre csak tudtam .. Közben folyamatosan a gépet nyomtam be és azt kiabáltam jó hangosan hogy a szomszéd is tudja hogy nem vagyok magamnál " Kapcsolj be most az egyszer jó gyorsan kérlek ... kérlek... szerelmes vagyok ..!! Add meg nekem ezt az örömöt ..kérlek .." És ennek halaltára csodálkozva .. és főleg ledöbenve láttam, hogy egy két percel gyorsabb a gép mint ahogy szokta .. ( De este apának ezt elmondtam "nem a szerelmes vagyokot..:P" és mondta hogy piszkálgatta, takarítgatta egy kicsit és gyorsabb lett, szval .. nem csoda ..:P De abban a pillanatban még az is fokozta a kedvem .. még jobban ..:P) Aztán már remegő kapkodó kézzel beírtama jelszavamat az msn-re és vártam, hogy bejelntkezzek .. A messeneger már betöltött már csak az elérhető ismerősöket vártam, hogy zöldel jelölje ki ...
Az volt életem leghosszabb 2 perce.. 20 percnek éreztem .. hiszen felvoltam pörögve és szinte ahogy szokták mondani .. szárnyaltam a boldogságtól ..:) 
Akkor életemben előszőr úgy pillantottam a monitorra, hogy  létfontosságú a számítógép.. Eddig sose voltam gép függő.. és nem is tudtam konkrétan, hogy milyen az ... Szinte kiröhögtem azokat akik azt mondták " gépfüggő" vagyok, vagy a bátyám az stb...:P De mióta Bencét ismerem egyszerűen várom hogy hazamenjek és rámírjon, hogy szia ..:) Mintha az tartana életben ..Szinte szükségem volt rá mint egy pohár vízre ..:) 
De aznap nem volt msn-en ..:(:( 
Különösebben nem zavart  csak önmagában az a tudat, hogy nincs fent és nem tudok vele beszélni .. mint általában minden nap ..:(:/ Így telt nagyábból ez a csodálatosnak ígérkező nap .. ami egyre jobban vesztett  a varázsából..:(:/:/ 
  
A folytatást megtalálhatjátok a " The first kissing"-ben :);)
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Pressure Readings Explained

(AKepexpend, 2018.09.27 13:12)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-du-cialis-10mg/

.

(Beni, 2011.03.20 17:33)

ehez csak ennyit: :D

Re: .:P(L)

(Kicsi Fruzsid ..:)(L) ;), 2011.03.20 17:36)

Köszönöm ..:) és sajnálom hogy nem mondtam el ..:(