Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akció... INDUL ...:D:D(L) 13. rész

2011.04.29

 Ma rövídítés volt a suliban :):D 30 perces órák, bolond ballagás, karaoke a nagyoknak, óráról kijárkálás, bolond ballagás bámulás :D  Naggyából ezek voltak :D Na meg persze hülyülés :DXD Az utolsó óra végén tanárnőtől elkéredszekdtünk ... de csak Dorkával .. így Dorka meg én mehetttünk, de Gabiék nem ..Így nehezen de elindultunk, Dorkával .. de az ajtóban már várt rám ...

- Egy pillanat.. csak összeszedem a cuccom ..- mondtam gépiesen ...vagyis ha vársz ... mert nálam nagyon is megéri :D akkor remek lesz a délutánod ..:D Aztán kimentünk .. de Dorkának jött a busza .. őszintén szólva .. egyáltalán nem volt kedvem haza menni .. Aztán ott volt Bence is .. ő volt a fő döntő okom .. mint mostanában.. mindig :P Aztán eldöntöttem. Bencéékkel megyek ..

Útközben szokásosan .. röhögtünk .. igaz .. először .. hogy is mondjam .. kicsit csalódott voltam ..Azt hittem .. megfogja a kezem.. de nem .. aztán mivel fújt a szél ezért folyton a hajamat piszkáltam .. de ha fogta volna akkor enm tudtam volna ..:P és idétlen lett volna .. viszont  odafelé .. volt egy pillanat .. amikor előttük mentem .. és fújt egyett a szél .. és hátra dobtam a hajam .. Észrevettem, hogy Bence egy pillanatra elgondolkodik . és lelassít .. és nem szólalt meg ... 

Nem tudom mi miatt volt .. de úgy megilyedtem .. és félek rosszul hatott rá .. hogy eldöntöttem többet nem csinálom .. nem szeretném ha az én idétlen szokásaim miatt, másabb lenne a hangulata .. vagy megváltozna ... nem akarok rossz hatással lenni rá .. ami neki nem jó .. 

Aztán az állomáson éppen hogy leraktuk, éppen hívta valaki .. és ő visszahívta .. Az anyukája volt....

Nem tudom mit bezséltek .. de végül oylan riadt képet vágtak mind ketten, hogy az szinte már iylesztő volt .. Rákérdeztem .. 

- Mi történt..? 

- Pfúú... nemtom .. hogy kéne visszamenni? - hangosan gondolkodva .. mondta Bence .. Egyértelműen észre se vette hogy mit mondok ...

Lacikától .. csak egy gondolkodós .. ám mosolygós arcot kaptam válaszul .. 

De nagyából Lacika elmagyarázta aztán Bence  a szavába vágott, folytatva hogy mi történt...

Kiderült, hogy Bence az anyjával beszélt... azt mondja hogy Szerencsen vannak .. és hazaviszik Bencét... ott vannaka  suli előtt... de Bence azt mondta hogy kémia szakkörön van .. Vagyis Bence az állomáson .. de Bence előzőleg nem tudta, hogy az anyja ott várja a suli előtt.. és mi van ha már be is ment.. megkérdez valakit, hogy mikor van vége az óráknak .. vagy beszél az osztály főnökkel .. ÚRISTEN...... és én még nem is ismerem Bence anyját...

- Hohó.. mi lesz itt.. - úgy próbáltam, mondani hogy ne hallja .. Nem hiszem hogy sikerrel jártam ..

Sokat tanakodtak ..beszéltek .. többször is mondták, hogy "nah akkor menjünk.." De bennem az is megfogalmazódott, hogy megemlítem, hogy menjek én is .. de végül befogtam a számat .. ugyan én mit tudtam volna csinálni .. netán odamentem volna az anyjához, hogy megmondjam neki ..."Csókolom .. tessék elképzeléni, engem smárolgat a kicsi cuki helyes vicces jóképű fia .." Vajon talán ezt mondtam volna .. Áhhh.. el se mentem volna .. mit csináltam volna .. Lacikának meg voltak ötletei hogy mit mondjon az anyjának .. hol van vagy volt.. mit csinált stb... pl..:

- Mond meg az igazat..:D Csajozol :D - erre aranyosan mosolygósan rámnézett, vágtam neki egy iylen semmiylen képet bár látszzott hogy képzeletben tetszett az ötlet..:D - Vagy hogy anyák napjára ajándékot veszel...:D 

- Hol hinné már el .. Se tavaly, se előtte semmit sem vettem neki :D Netán most változnék meg ..?:D - mondta poénosan .. mintha leplezni akarná egy nem törődömséggel a negatív izgalmát..  

- Nah jólvan .. akkor menjünk.. - mondta végszóként  Bence .. bár láttam, hogy félt .. 

- Oké akkor én elindulok .. itt leszek kinnt.. - mondta Lacika hősiesen .. mintha lefordítva azt mondaná ..." Smároljatok, nyaljátok faljátok egymást, én elvonulok de.. siess Kanyog.." 

Aztán megfogta a kezem .. és még beszéltünk pár szót.. illetve csak "majomkodtunk".. vagyis  csak ismételgettük a szavakat.. némi  névelővel változatosítva.. 

- Úhh.. megfognak ölni.. - mondtam ilyedve .. 

- Nem .. majd legfeljem nem kapok enni.. egy hétig, egy hónapig, vagy egy évig..:DXD - és az a cuki röhögcsélése ..:D Istenem....:D<3 

- De megfognak ölni ...:( - mondtam szomorúan .. bár az előzőn én is röhögtem .. mivel .. már egyszer elsült ez a poén .. ismerős volt..:D 

- Nem fognak .. - ez már oylan semleges volt.. mivel odahajolt.. és megcsókolt..  

Ez a "rész" mehetett volna egy filmbe is .. A szerelmes pár éppen búcsúzik valamiylen apróság miatt, ami igaz apróság.. de fontos.. Most is oylan érzékien .. bár vadul csókolt, hogy azt sem tudtam mit csinálok .. A kezem akaratom nélkül.. a vállára csúszott onnan pedig a nyaka aljára vagyis a háta elejére .. és iylen dörzsölés szerűen .. bár simogatásnak sikeredett.. elkezdtem .. hogy is mondjam ..:D vakargatni az ujjam külső részével, és az ujjbegyeimmel.. Ettől valahoyg érzékibb, vadabb és élvezetesebb lett..  

Közben még pár szót mondogattunk .. Nekem a " megfognak ölni" volt a szójárásom, neki pedig " nem fognak .."+ egy megnyugtató mosoly.. Előtte  volt  egy oylan is hogy: 

- Leszel msn-en ? - kérdezte. 

- Ahha.. biztos leszek ..- mondtam szokásosan ..de éreztem, hogy valamiylen csavar is lesz .. 

- Jó... mert én nem biztos ..:D ezek után :D - elmosolyogta magát .. de ez oylan volt .. csak gyengén.. de oylan volt mintha azt mondaná .. hogy viszlát.. egy év múlva ..

De a vége volt a legdrámaibb.. Nagyon nehezen, igaz .. de abba hagytuk a csókolózást... de aztán még nem is tudom mit .. hiszen abban a pillanatban .. csak hadobáltam .. nem tudtam mit mondok .. és az sem érdekelt hogy ő mit mond .. engem ő maga érdekelt.. úgy ahogy van ..

A szavak közben ő behajtotta a fejét.. én pedig .. mint a szomorú lány .. oylan képet vágtam, bár a mi helyzetünkben inkább csak bíztatni akartam, hogy nem lesz semmi....  

Az orrunk teljesen összeért.. az ajkainkat egy hajszál választotta el a másiktól..Ha valamelyikőnk beszélt .. csikizte a másik ajkait.. oylan közel volt .. és a legjobb ..hazudnék .. ha nem mondanám .. de MAJDNEM jobb volt mint a csókolózás.. Egymás szemébe meredtünk .. és éreztem, hogy megint hipnotizált.. de amikor egyre távolabb ment .. és a friss levegő megcsapta az orrom akkor kitisztult a fejem .. de nem értem .. mégis csodálom, hogy lehet iylen "erős" és "józan" melletem.. hiszen én aligha tudok .. de ő oylan elengedettnek.. olyan könnyűnek veszi .. és oylan önmaga tud lenni ..és ezért annyira írígylem .. ezért néha úgy érzem .. hogy mások véleménye biztos az .. amikor egymás mellett megyünk az utcán .. akár ismerős .. akár ismeretlen .. de meglát minket .. akkor azt gondolja .. " Mit akar ez a helyes jóképű magas srác, ettől a nem is tudom miylen .. csajtól ?.." gondolom én.. hogy ők biztos ezt gondolják .. 

Aztán lassan elengedte a kezem .. már éreztem, hogy menne .. így fejet csóválva ránéztem és már ment is .. 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.