Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldog szülinapot !:) 9.rész

2011.04.19

 Este beszéltem Bencével msn-en, hogy mi érdekeset találnak ki Barbarával születésnapomra .. Nem nagyon akart elmondani semmit .. és tartotta is magát .. így nem szedtem ki belőle semmi fontosat .. Másnap reszkető lábbal száltam fel reggel a buszra, mert most kivételesen nem tudtam semmiről .. Napközben beszéltem Dáviddal és  hülyültünk :D Mindenféle hülyeséget kitalált .. de nem nagyon javult a hangulatom ..Az utolsó óra végére.. már rendesen hányingerem volt .. émelyegtem .. éreztem, hogy lehet összeesek.. vagy .. nem is tudom ..Aztán jelzőkor .. elmondhatalan érzés jutott eszembe .. nem is gondoltam a délutánra .. sőt .. még az eszemben se volt .. de már a testem tudta, hogy utolsó óra .. 20 perc és a menyben leszel .. de az odafele út mindig rizikós .. de amikor a mennyek kapujában állok .. minden gondom elszáll.. 

Dávidékkal mentünk le az állomásra.. Tamás Dávid meg én .. Útközben beugortunka horgászbolta, sztorikat meséltünk és röhögtünk ..:D Aztán leértünk az állomásra .. és a szokásos megszokott helyünkre mentünk .. aztán hülyültünk egy kicsit ..:D Aztán láttam Bencét .. éppen jön ..  Aztán éppen jött a vonat .. Dávidék .. már előtte pár percel elindultak .. aztán én hirtelen benyomtam Bence kezébe egy papírt .. amin az én adataim voltak ..minden rólam .. és azon szórakoztunk, kergetőcskéztünk :D Aztán amikor jött a vonat .. utánna pár percel hirtelen szétnyitotta a táskáját és lassan elkezdett valamit elővenni .. 

- Na neee... ezt nem teheted .. megígérted ..- tiltakoztam miközben kettőt hátra léptem, de aztán kíváncsian odalestem párszor, hogy mi az .. 

- Deee... kérlek ..- mondta azzal a vigyorral, amit már ezerszer emlegetek .. bár még mindig megunhatatlannak találom..:D Az arcán a legszebb mosolya .. de a szemében .. mintha merő félelmet leltem volna .. Talán azért mert félt, hogy nem fogadom el ..vagy nem is tudom .. de ezt láttam... bár nem vagyok benne biztos ..

-De Bence .. megígérted ..- mondtam enki vonakodóan .. Nem is vonakodón .. inkább úgy mintha .. azt mondom .. nme szeretnék .. bunkó lenni .. de igen elfogadom az ajándékod .. és bármi is az .. örülök neki .. de tényleg nem akrtam hogy bármit is adjon nekem .. magán kívül :P:P:D

- Nem ígértem én semmit :D- Aztán kihúz egy macit a táskájából .. de már oylan közel jött, hogy szinte féltem . úgy csinálta, hogy nehogy ne tudjam nem elvenni, vagy enm elérni .. Mert olyan közel jött és úgy, hogy észre se vettem :D:P  Olyan cuki volt a maci, hogy nem tudtam "haragudni" vagy megsértődni rá .. Aztán szépen odanyújtotta .. én durcásan kikaptam a kezéből és magamhoz szorítottam, mint egy kisgyereket ..:) 

Aztán jött a kedvenc részem ..:D jÖTT A VONAT..és ez csak egyett jelenthetett.. 

Bence odanyújtotta jéghideg, általam imádott kezét, én átraktam a szatyrokat (amit aznap, pénteken kaptam születésnapi ajándékokat) a másik kezembe hogy megfoghassa a kezem .. Aztán egyszerűen odahajolt ..és megcsókolt .. Életem eddigi legszebb legjobb születésnapi ajándéka, csókja, és kézenfogása volt .. ennek valahogy mondani valója volt .. túlságosan érzéki lett, ahhoz hogy ne lehessen észre venni, hogy szülinapom van ..  

Aztán Bence elindult .. aztán  már ment is  a vonathoz.... A macimat begyűrtem a táskámba .. de aztán rájöttem, hogy TŐLE kaptam .. és fontos számomra .. így végig hurcolásztam a kezemben .. mintha kézen fogva mennénk ..:D Egészen ki a buszmegállóba .. csodálkoztam .. nem röhögtek .. de azért bámultak .. ez egy kicsit könnyített a dolgon hogy nem röhögtek ..

Lassan hazadöcögtem a busszal .. és hát .. így telt el a tökéletes születés napom ..:)(L)

 Folytatást megtalálhatjátok a " Wow..:D(L)" c. részben...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.