Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyetlen jófej haver :D:P 12. rész

2011.04.28

 Barbaráékkal, szokásosan az állomásra mentünk :D De most kicsit sokkal többen voltunk :D Először Gabi Dorka Barbara, Ducshy meg én .. Aztán poénkodtunk :D Fényképezkedtünk :D (ami persze megy face-re :D) Aztán láttuk, hogy jön Tamás meg Petike...  Egyszerre mindenki ..:

- Úhhh ..:S Fasza jönnek ezek is .. - . -.. - szólatunk meg páran .. 

Aztán végül elvoltunk, meg szórakoztunk .. Nem is oylan rosszak meg faszok mint gondoltam .. Többes számba nem merek beszélni .. Barbara így is  hadilábon van ..:D Velük :P Aztán hülyültünk, elvoltunk, röhögtünk, hülye képeket csináltunk stb.. De aztán idő volt.. így a többiek kimentek a buszhoz.. vártak rám hátha megyek .. de természetesen nem mentem .. hisz én is vártam ... De aztán volt mire.. illetve kire.. de ha a legpontosabban fogalmazok.. akkor kikre.. 

Láttam, hogy jön Bence.. de azt is láttam, hogy valaki vele van .. tudtam hogy az egyik haverja .. de hirtelen az a Déneske futott át az agyamon.. de aztán leesett, hogy ő alacsonyabb meg .. rosszabb :P Aztán később leesett, hogy az a Lacika vagy ki :D 

Éppen a telefonomat babráltam, aztán gyorsan zsebre vágtam .. és felpattantam .. 

-  Sziasztok ..- hangomban a szokásos döbbenet bujkált.. némi boldogsággal fűszerezve.. 

- Szia - szinte egyszerre gépiesen .. 

Nem tudom .. hogyan is kezdtünk el beszélgetni..de ők kezdték azt tudom .. elkezdtek beszélgetni valamiről, meg hogy hol voltak azt hiszem ...aztán szóba került a tállyai polgár mester... és onnan  már könnyű dolgom volt.. Beszélgettünk, nevettünk.. és ami megmaradt bennem .. amitől félek si hogy hülyének nézett mind a kettő, hogy folytona hajamat piszkáltam, mivel rosszul ültem és ezért a szél folyton elrontotta... mindig beletúrtam ..:D Aztán egész jól elbeszélgettünk :D Mindenről :D  Egyenesen jól éreztem mgam .. Meg az a Lacika .. igen nyert ügyem volt vele .. jófej merész ..:D Biztosan jó haverja Bencének ..:) Amikor beszéltem, rámnézett, a szembe, és mosolygott.. csak nem lehet oylan bunkó .. Vagyis tökéletesen elvoltunk .. :) 

Sokat röhögtünk .. szinte minderől .. tudom ezt már mondtam .. de mindenről ::D 

Anikónak tavaly még befelé nőtt a melle vagy mi :D Széllel szembeni pisilés :DXD Minden út Szántóra vezet :D Az a nevezetes óvszer.. ami már 6 hete biztos hogy ott van :D Meg Bence látott pár emböckét :p és kritizálta ..:D 

- A vonat most érkezett erre ő már szalad is ..:D pff... - felém fordult.. elmosolyogta magát, aztán még mindig mosolygott, és édesen kuncogott amikor folytatta :D - Fél percben sok mindent lehet csinálni ..:D ;) 

- Ismerős :D valahonnan roppant ismerős :D - folytattam - Gyenge célzás ..:D 

Erre már Lacika is vigyorgott:D  Szóval egész jól elvoltunk ...:) De aztán jött a vonat .. 

Én ott ültem lennt a peronon, Lacika meg Bence a teraszos peronnál voltak ..  

Bence lassan szedte össze cuccait, miután felállt.. gondolom, hogy ne legyen valami hang vagy zaj .. de Lacika kelletlenül odaszól.. 

- Kanyog, itt a vonat.. :P - úgy mondta volna mitha .. Barbarát hallanám ..mintha lig várná hogy előtte csókoljon meg ... igaz nem zavart .. de szokásosan .. semmi sem kerülte el a figyelmem .. 

- Tudom .. mondta .. de oylan mintha csak magába bezsélt volna ..d e rám nézett.. mintha magában feltett volna egy kérdést és válaszolt volna rá .. mintha én várom rá aa választ .. Utánna Lacikát már észre se vette .. előtte kezett fogott vele .. és már kerülte is meg .. és odajött hozzám .. 

- Jösz ? :) - mindig megkérdezni .. mintha azt várná hogy egyszer rávágom hogy enm .. de olyat soha nem tudnék mondani .. el sem tudom képzelni .. Nem is nevezném magam érző embernek, ha meg tudnám tenni .. 

Végül elindultam .. lassan az ujjait az enyémeim között éreztem, és azt is éreztem ahogy odafurakszik ..:)  

- Még mindig nem értem .. miylen illatot érzel ? :D - kérdeztem szinte már unalmasnak tartott kérdésemet.. de éreztem, hogy ő szokott nyugodságával válaszolt.. és megtisztelően ahgnzott a már már megszokott válasza.. 

- Nem tudom .. de nagyon érezni .. szeretem ezt az illatot ..:) Olyan  Fruzsis ..:) :P - mondta .. és elsütötte a kedvenc mosolyomat .. amit úgy imádtam tőle ..:)(L) 

Aztán odahajolt.. és megcsókolt..a kezem akaratlanul a vállára csuszant.. igaz éppen, hogy .. de rátettem .. ezzel oylan mintha fokoztam volna az érzéki pillanatnak az értékét.. egyszerűen úgy beletudtam volna markolni a vállába hogy ott maradta karom .. és nem engedem el.. de nem tettem .. ha a vicces oldalát nézzük .. szüksége van még a bal vállára .. ha a komolyabbat, akkor nem mertem volna .. de azt tettem volna .. ha mertem volna .. 

Aztán a csók végénél .. kicsit még kábult voltam .. és persze az is gondolkodóba ejtett amikor a vonatfelé indult és eszembe jutott,  hogy mögöttem pár lépésnyire ott van Lacika is .. 

De aztán hirtelen jött egy szél áramlat .. hirtelen éreztem egy oylan illatot .. mint amikor odahajoltam .. oylan Bence lélegzet...és az újra bekábított, emlékeztetett a saját kis nyugalommal, érzelemmel, ki nem mondott kérdéseinkel teli buborékunkra .. mintha abban a pillanatban csak ő meg én léteznénk ..  Aztán felugrott a vonatra .. én pedig megfordultam .. kómásnak az aszfaltot fürkésztem .. de tudtam hogy Lacika nem kímél a pillantásától..  

Szépen, a legszebb járásomat elővettem, bár még mindgi kába voltam .. felvánszorogtam a peronra és felkaptam a táskámat .. a vonat éppen akkor indult.... 

Bence már csak a előtérnél lehetett mert nem fért fel ..:P Túl későn ment ..:P De láttam, hogy amikor mi integettünk neki akkor ő egy mosolyal bélyegezve egy " Enyje benyje intést " küldött nekem meg Lacikának .. Remélem le esik a tantusz hogy arra gondolt, hogy Lacika fogja vissza magát .. vagyis ne csajozozzon, én pedig a számat neki tartogassam :D A kis féltékeny fajtája :D Pedig szerintem nagyon is tudja, hogy csak NEKI van "engedély"  a számhoz vezető úthoz :D 

Aztán kisétáltunk Lacikával a buszmegállóba, beszéltünk pár szót.. aztán jött a vonat .. és nem volt semmi különös ..  De ő egy jófej gyerek :DXD Az tény és megállapított való :D 

Folytatást megtallhatjátok  az " Akció .... INDUL.:D:D(L)" - ban ...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.