Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Éld.. és ne írd .. 19. rész ( befejezés )

 Az első pillanattól, és mosolytól kezdve.. éreztem.. valamit.. de nem tudom mi volt.. Én úgy hívom, hogy a "Megnevezhetetlen"... 

A megnevezhetetlen érzés..  most erős, és tudatom..  Függőjévé váltam.. Szükségem van rá.. Lételem.. 

Rájöttem .. nincs oylan olvasmány .. oylan szöveg, olyan iromány.. ami tökéletesen tükrözi a valóságot.. igaz nem is kell.. de ezerszer rosszabbul adja vissza azt az érzést amit éreztetnmi szeretnének az olvasóval..  

A filmek sem jók... Ha valakinek az életéből készítenek filmet.. az sem tökéletes.. mint mondtam .. nem kell, hogy tökéletes legyen .. de azért  élvezhető, és értékelhetőnek kell lennie..

Nincs olyan  olvasmány, olyan film ami tükrözné, vagy esetleg értékes másolatot adna a valóságról.. Szeretnénk megörökíteni, hogy emlékeink erőteljesebb, és boldogabb legyen.. Igaz.. nincs még közös fényképünk..( csak egy szar fajta videóm..:D a telefonomon :D amikor az állomásra mentünk :D és szórakoztunk :D ) de mégis.. nem halok bele.. végül ha úgy lesz ..a kkor majd biztos készül rólunk kép.. de nem is ez a lényeg.. arra szeretnék kilyukadni, hogy, van egy történet ... ami leírja az egész eddigi létünket.. és problémáinkat.. és a megoldást.. 

 

Pár nappal ezelőtt.. volt pár nézeteltérés közöttünk.. néhány .. szemétkedő osztálytársa miatt.. ( Esküszöm.. oylan aroganciát.. olyan agressziót.. olyan kissebségi agressziót, és stílust.. még a cigányoknál se láttam .. Az a kötöszködés.. az a rohadt ferde hajlam.. az az írígység.. de nem tudom mire..hiszen ..) Bence akármelyikükkel járhatott volna.. Hiszen .. még év elején mondtam, hogy nem is csúnyák.. meg egész jó fejnek tűnnek..  Jókedvűek.. életvidámak és kedvesek.. gondoltam én .. meg elég szépnek.. és csinosnak találtam őket.. csak egy kicsit alacsonyak.. de ez nagyon nem érdekelt.... szval.. akármelyiket választhatta volna... Ilyen szempontból.. én csak egy lány vagyok.. akinek neki állhat az egész banda.. védtelenül.. és egyedül.. mert a többieket enm akartam belekeverni.. ebbe a baromságba.. Beleőrülnék ha bajuk esne .. nem bocsátanám meg magamnak hogyha akármiylen fájdalmuk lenne .. és azért mert én .. miss nagypofa nem tudott lakatott rakni a szájára... vagy egyszerűen jól bedeszkázni.. de legalább addíg amíg lenyugszanak az ölebek.. mert hát.. elég alacsonyak... vagyis kicsik.. de ebből nem nagyon volt  problémám.. mivel külső dolgok miatt sohasem kicsinyítettem, vagy  becsültem le a kötekedőt, vagy ellenfelet.. nem nagyon az én stílusom .. 

Nem értettem, és még most sem értem .. hogy vajon .. ha netán (ahogy mások mondják) írígyek.. Hiszen .. jól néznek ki.. nem rondák.. de viszont én .. nem vagyok egy pasiálom.. 

Nincs szép homokóra alakom.. sem lapos hasam .. se jó seggem .. se csinos lábak.. se jó humor.. se semmi.. se szép arc .. se szép nap barnított bőr.. és mégcsak nem is barna hajú és szemű.... és még sorolhatnám..

Viszont ilyen szempontból.. oylan kíváncsi vagyok, hogyha vajon elmegyek az utcán .. pár srác mellett.. és elkezdenek sugdolózni.. vajon mit beszélhetnek.... Vagy akár Bence haverjai ..Vajon azt mondják, hogy "Szebb csajt is kifoghattál volna..." vagy  "Nincs ízlésed..? Nézz már rá.."  de hiába kérdezem Bencét.. ő azt mondja, hogy nem mondanak semmit.... de én nem hiszem el.. mindenkinek van véleménye a másikról.... vagy a másik lehetősség, hogy enm mondja el.. amit inkább számításba se veszek.. mert biztos valamiylen szerény véleményt úgyis kifejtenek.. egymás között.. hiszen fiúk is .. meg enm hiszem hogy pont ŐK lennének oylan szerények egymás között.... 

Úgyhogy nem értem .. talán ezért is hívják szerelemnek.. [Lacika által.. köszönöm Lacika ;) :) ] Nem azét szeretsz meg valakit.. mert ahogy kinéz.. (de persze kell hogy jól nézzen ki .. hogy tudja mi fokozni azt ami már kialakult..) hanem azért mert tetszik ahogy nevet.. tetszik amit és ahogy mond.. tetszik Ő maga.. 

"  A szerelem egy fajta amnézia.. Ha őt meglátod, abban a pillanatban nem létezik más fiú vagy lány .. nem létezik senki más.. minden fontos személy feledésbe merül.. és csak azon vagy hogy megérisd.. lásd ahogy nevet.. hogy nézz.. hogy beszéljen hozzád.... hogy  megcsókoljon..."   

Nos hát.. én egy vicces "betegségbe" kerültem ..:P :D 

Az állomáson már éppen szólt hogy menjek....

- Jösz ? - mondta vigyorogva .. hiszen az előbb Barbara cukkolta őt, mert megérkezett a vágányra a vonata ..és mindig ezt szokta mondani nekem..:D 

- Én vagy Barbara ? :D - folytattam a poénkodást.. és lassan elindultam.. 

Útközben beszélgettünk. Az oldaláról beszélgettünk..hiszen pár percel ezelőtt oldalba fágtam egy kővel.. igaz szándékosan .. de nem erősnek szántam ..és egész idő alatt engeszteltem.. és bűnt tudatom lett... és jogosan .. rokkantat csinálok belőle... és oylan szar érzés..( Aztán miután megdobtam .. megnézte az oldalát.. felhúzta a pólóját.. és megmutatta Dávidnak.. de Barbara kíváncsisága természetesen határtalan ..:P ezért oldalra hajolva odakukkolt.. aztán később megtudtam, hogy istenien koskás a hasa ..:D :P Barbarba  erre később miután elmentek elkezdi ..:D " Tudod miylen jó kockás a hasa ..:D ? Jó pasit fogtál ki..:D :D "mondta vigyorogva .. de én csak halkan, szinte alig hallhatóan azt feleltem .. " Nem fogtam .. rámtalált.." ) aztán szokásosan megfogta a kezem és megcsókolt.... Lassan elengedte a kezem és átölelt.. közben simogatva a hátam az ujjbegyeivel.. szinte még most is beleborzong a hátam ..kavarog a gyomrom ... és szinte érzem azt a hidegséget.. a hátamon..  Egyre közelebb húzott magához.... s a kezem felcsúszott a vállára, a másik pedig a nyakára .. és reflexszerűen a nyakába kapaszkodva még közelebb húzódtam ..  A mellkasunk szinte összeért.. éreztem ahogy emelkedik a mellkasa miközben levegőt vesz..  De volt egy oylan pillanat amikor akadozva vett levegőt... Ahogy átkaroltam a nyakánál.. már nem vett oylan nagy lélegzetet...  de egyre jobban magához szorított.... mintha biztos lenne benne hogy majd én lélegeztetem.. de aztán lassan elengedett mindent.. 

Szépen a mellkasához nyúlva kivedtem a polójába akasztott napszemüveget.. és incselkedtem vele..:D 

- Szerintem erre nem lesz szükséged.. :D - mondtam ..:D 

- De szerintem igen .. :D - mondta és mintha ki akarta volna váltani a napszemcsit.. újra megcsókolt.... de most .. eléggé érdekes "jelenet" következett..:P :D Ahogy megcsókolt.. lassan odahajoltam a nyakhoz.. és vettem egy mély lélegzetet.. és azt hittem, hogy nincs továb.. legalább egy percig nem vettem levegőt.. sajnáltam volna, hogyha az a mesés illat eltűnne.. Eközben szépen elvette a szemüvegét.. szinte észre se vettem.. Aztán ahogy ment el.. én kábultam dőltem előre.. ő pedig csak lépett hátrébb.. nem tudott mit csinálni ..:D aztán gondolom megsajnálva azt a szerencsétlent akivel csókolózott.. megfogott és felállított.. illetve inkább egyenesre hozott vissza.... Aztán egy nagy vigyorral elkezdett elsétálni.. de előtte oldalra ment és köszönt Barbarának.. aztán széles vigyorral vonatra szállt.. 

Pár percel később indult is a vonat.. és nagy vigyorral Dáviddal integetve kihajolva a vonat ablakán vigyorogva integett nekünk ..:P :) 

Nos hát.. életem fejezetének eme szerelmes része .. számotokra bezárul.. úgydöntöttem, nem fogok írni több bejegyzést.. mivel vége..de scak számotokra ..:D én élem és csinálom a minden napi dolgaimat.. és élem az életem Bencével ..:)  Nem fogok beszámolni nektek minden egyes apró cseprő részről.. hiszen tudjátok .. úgyis jó következik.. hiszen a rosszat képtelen vagyok megírni..

Ezért  elnézéseteket kérem.. és sajnálom.... 

De ti is tanuljatok meg élni.. és élvezni azt ami van .. 

Köszönök mindenkinek mindent :)! Köszönöm az olvasóknak, hogy kíváncsiságukkal megtiszteltek ..:) Köszönöm Bencének.. hogy van .. nekem ..:) <3 Köszönöm a barátaimnak, hogy segítettek, és kiálltak melletem....

 És végül KÖSZÖNÖM.. annak aki oda fentről egy novemberi esős délutánt csinált.. hogy a fedett megállóba menjünk.. és lefényképezhessem azt.. akiről e blog szólt..:)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

.te hülye..:S

(..ßarbara.., 2011.06.05 18:06)

Nincs szép homokóra alakom.. sem lapos hasam .. se jó seggem .. se csinos lábak.. se jó humor.. se semmi.. se szép arc .. se szép nap barnított bőr.. és mégcsak nem is barna hajú és szemű.... és még sorolhatnám..

akkor én mit mondjak..? :O :D

Re: .te hülye..:S

(Kicsi Fruzsid ..:)(L) ;), 2011.06.05 18:08)

Fogd be :D bazdmeg ne szólj semmit :D

Re: Re: .te hülye..:S

(..ßarbara.., 2011.06.05 18:10)

de te is te imádnivaló hülye picsa..:D
aki szinte minden 2. embernek tetszik..:D:P

Re: Re: Re: .te hülye..:S

(Kicsi Fruzsid ..:)(L) ;), 2011.06.05 18:11)

nem igaz ..:D mond csak meg ezt bencének ha mered :D

Re: Re: Re: Re: .te hülye..:S

(..ßarbara.., 2011.06.05 18:18)

meg is mondom neki..:D
mot ésd be is másolom..:D

Re: Re: Re: Re: Re: .te hülye..:S

(Kicsi Fruzsid ..:)(L) ;), 2011.06.05 18:19)

hajráá D: Bence te is kommentelj :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .te hülye..:S

(..ßarbara.., 2011.06.05 18:29)

jaj Fruzsina..:D :D