Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kavalkádos nap.. 16. rész

2011.05.13

 Ma próba. Madarak, és fák napja alkalmai rendezvény próba.. Úgy bezséltem meg Bencével msn-en, hogy lekísérem az állomásra, mivel úgyis lesz sok időm, utánna meg busszal visszajövök a suliig... Ez naggyából így is történt.. Szerdai nap volt... tehát 5 órám volt.... Barbaráékkal, hát.. miért ne .. lemegyek az állomásra.. és amjd ott megvárom .... Lementünk Barbaráékkal, és hát .. vártunk .. vártuk az egyes buszt .. A hatodik órának negyed kettőkor volt vége.. Gondoltam, mit számít .. visszamegyek a busszal velük.. Aztán fent leszáltam, és bementem .. Kicsengetőnél, nem láttam, hogy Bencéék jöttek volna ki.. ezért, hát elindultam... Zenét hallgattam, de amikor fordultam le .. ( mivel enma  teljes rövidített úton mentem, hanem megklerültem.. ) akkor észrevettem, hogy Bencéék ottvannak és követtek.. Gondoltam majd az állomáson találkozunk.... Nos hát így is lett.. Lacikával, meg Dénessel volt asszem :P 

- Szia :D - mondtam egy nagy vigyorral a képemen ..:P 

- Szia .. ..:) - mondta.. és már megint csal.. varázsol.. engem .. el.. na látjátok.. már a puszta visszaemlékezés is kábít..

 - Szia... - mondták Lacikáék gépiesen... és még jó hogy nem válaszoltam... kábulatomban.. 

Nem emlékszem pontosan .. de Bence  azzal a ritmussal, ahogy megérkezett, a vonat, úgy vette le a táskáját.. Ebből leesett Laciéknak, hogy menniük kéne... de még azért, ugyan ki más enm lenne :D Déneske előtt egy poént.. aztán már ottse voltak .. 

- Nah, lassan csak leesik nekik, hogy menniük kéne ..:P - mondta Bence.. oylan várva vártan..

- Nah .. csak nem oylan eszetlenek..:D - és éppen kifogyott a szótáram ...

- Hát... azét ne túlozzunk.. :D - ontda Bence.. azzal az imádott teli száj vigyorgásával ..:D 

Odahajolt.. és megcsókolt... olyan közel húzott magához egy kézzel, de nem is erősen .. gyengéden .. de határozottan .. ahogy a hideg kezével magához húzott.. és odaszorította a lábához a kezem .. Aztán a másik szabadon hagyott kezem.. egyszer csak szintén akaratlanul.. a vállára csúszott.. s hogy még jobban átkaroljam a nyakát.. hirtelen .. ahogy a "Happy End"-el végződő mesékben .. lábujjhegyre emelkedtem .. és éreztem hogy szorosan kapaszkodtam a vállába.. aztán a nyakába és így váltakozva... majdnem beletúrtam a hajába.. de aztán mégsem .. nem mertem ..:D de nekem  így is isteni volt..  sőt... nem is tudom, hogy lehetett volna fokozni. a fokozhatatlant.. de úgylátszik lehetett volna .. de bár sebaj .. a csók önmagában is isteni volt.. Maga .. az ahogy csókol.. az a szenvedély, az az akarat.. az a szeretet.. az az érzés.. szinte bármit megért volna .. Lekéstem volna a buszt.. mit számít .. lekéste volna a vonatot.. nem evett volna ..:D de én adtam volna neki ..:D mást.. aminek jobban örült volna.. de abban a pillanatban.. minden .. oylan megszokottan más volt.. mintha csak mi ketten vagyunk a világon .. és senki más.. mert annyira tökéletesen intézett mindent.. ahogy eddig is .. 

Aztán szép lassan elengedett mindent.. az ajka távolodott az enyémtől.. a keze elengedte az enyémet.. és távolabb lépett.. szinte amikor ez történt .. akkor oylan mintah egy mély és gyönyörű álomból felkeltenek .. egy pohár jeges vízzel.. megrázott.. tudatosan .. hiszen tudtam .. egyszer úgyis mennie kell... de én nem vagyok valami nagy sírós rívós.. nem vagyok egy  "rózsaszínban látom a világot, jujj majdnem sírok a legapróbb dolgok miatt " kislány .... De ez mégis úgy érintett mintha soha többet nem látnám .. és  elmében már anniyra távol volt.. pedig még csak pár centire távolodott el tőlem.... De akkor is.. oylan távol volt.. oylan elérhetetlenül távol.. mégis egy karnyújtásnyira se.. de távol.. örjítően távol.. aztán jött egy könnyed fuvallat..  és oylan mámorító volt az illata .. oylan pasis.. és oylan Bencés.. oylan mint a maci amit adott.. oylan illata volt.. hogy hirtelen azt éreztem, hogy az ágyban vagyok és a macit szagolgatom .. azt a mesés illatot.. de aztán egy hideg szellő kitisztította a fejem ..  

Aztán intett egyet.. és szaladni kezdet.. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.