Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közhírré tett titok..:) 8. rész

2011.04.01

Ma volt Klausz tanárúrral órám ..:) Egész jól ment az algebra.. :D Aztán amikor véget ért az óra .. lesiettem és gyorsan kinyargaltam, épp Bence mellett..:P Gyors voltam .. szokásomhoz hívem ..:D Lesiettem az állomásra.. Épp Barbarával beszéltem amikor megláttam, illetve találkoztam Bence eggyik osztálytársával meg az én osztálytársam nővérével ..:P Beszéltünk, Heni ( Bence oszitársa) elszívott egy cigit,Dóri ( az én oszitársam nővére ..) pedig popcorn-nal kínált meg ..:) Ettünk meg elvoltunk aztán láttam, hogy jön Bence.. Még Barbarával eltelefonáltam az időt .. Bence hívott hogy menjek oda .. hát oda mentem .. Odamentem .. beszéltünk egy pillanatot aztán megfogta a kezem .. Barbar már avgy 4-szer hívott .. és én mindig szinte leraktam .. mert főzési tanácsokat adott meg kínálgatott a telefonból tejbegrízzel :P Barbara ügyetlensége.. egy olyan szituációt "hozott létre".. amelyet életem végéig köszönhetek majd Barbarának..:) 

Valami papírt szorongatott a kezében, amit szépen lassan odanyújtott nekem ..

- Ez micsoda? - kérdeztem, tényleg tudtalanul .. mert nem tudtam mi az .. lassan elengedtema kezét hogy megnézhessem a papírt.. Aztán kinyitottam, és a lyukas órai feladataim voltak benne.. - Ezt meg honnan szerezted ?:D:D Ez az enyém ..:D - folytatam vigyorogva .. bár kisűlt, hogy csodálkozom is..

- Jók a forrásaim..:D - mondta vigyorogva .. amit tudta hogy imádok.. de azt utálom amikor ilyen titokzatos .. de azt is nagyon jól tudta, hogy úgyis az győz amit jobban szeretek benne..:)

- Hát, ez éppen most indul .. ezt már lekéstem ..:D - mondta azzal a cuki félvigyorral amikor éppen láttam a vonatot .. de én másként gondoltam .. mert még el se indult ..

- De még áll.. nem indult el ..- mondtam .. aztán már éppen csiga lassúsággal indult el .. 

- Most szállt fel a kalauz is ..- mondta .. és akkor már a vonat az orrunk előtt süvített el .. 

- Óhh.. bocsi .. nem akartam..:D:$ Nem akartam ..:D - mondtam vigyorogva.. mást nem tudtam csinálni.. Büntudatom volt.. de örültem is .. Bűntudat két  okból .. Az első .. hogy miattam maardt le a vonatról ..a második pedig a kapzsiság.. Aztért mert örültem, hogy ott maradt .. Barbara pofázása miatt.. aztána kapzsiság, és az önzőség, hogy miattam otthon le fogják szidni vagy ilyesmi .. 

- Semmi baj .. komolyan nincs semmi..:D - mondta vigyorogva .. bár úgy vettem észre, hogy egy picit aggódó fejet vágott.. 

- De biztos ?:O Otthon biztos megölnek érte...- mondtam aggódva..

- Áhh.. dehogy .. csak nem kapok enni ..:D - folytata vigyorogva..:D 

- Ajj..:D de bocsi .. tényleg nem akartam .. :):$ - mondtam tényleg megbánóan.. 

- Majd ráfogom Barbarára ..:D - mondta :D 

- Persze.. ugyan miért is lennének a barátnők .. azért hogy rájuk fogjunk dolgokat :D  

Azt egyszerűen odahajolt .. és megcsókolt.. de most olyan mást volt.. olyan mintha azt akarta volna mondani hogy: "El ne menj .. lekéstem a vonatot, maradj még .. addig csókolnálak, amíg majdnem felfallak.."  Annyira érzéki volt .. mintha egy spanyol szappanoperában lettem volna.. 

Elköszöntünk egymástól.. és elvánszorogtama buszhoz.. aztán amikor kijöttem észrevettem, hogy ott állt Bence osztálytársa is .. Gondolom mindent láthatott.. de nem nagyon érdekelt ... mert iszonyatosan kába voltam .. 

Aztán  este beszéltem Bencével és mondta .. illetve csak megjegyezte, hogy oylan kábán, olyan dőlöngélve mentem a buszhoz . gondoltam biztos mint aki  részeg ..:P Aztán akik ismernek, néhány szomszéd meg barát megjegyezte, hogy először nem láttak, meghogy később szálltam fel ..a szomszédom .. amikor már éppen haza sétáltunk, arra tippelt, hogy hátul cigiztem ..:D de rosszul tippelt..:D a Ciginél sokkal jobb volt.. sőt.. olyannyira, hogy szinte megrészegített az a csók ..   

Folytatást megtalálhatjátok a "  Boldog Szülinapot! :) " c. 9. részben...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

köszz

(köszi, 2011.04.06 18:56)

hogy mi?:o én ilyenre nem emlékszek... :) :// te biztos emlékszel...csak nem jóra. : /)

Re: köszz

(..ßarbara.., 2011.04.11 15:12)

most ki nem emlékszik mire..?:O

Re: Re: köszz

(..., 2011.04.15 17:59)

hogy ürítettem..:D az nem az volt te hülyegyer. xdd és akkor ott voltál és te is tod. :D az akkor voltr mikor eláztunk és a röhögéstől majdnem összepissantottam magam. :D az nem nagy bűn. :D és az nem .... volt. :D szal ne csalj. ?:D