Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lelkitársam és én..:) (L) 6. rész

2011.03.26

 Nagy nehezen sikerült felkerülnie msn-re ...Elmeséltem neki az egészet .. és őt is majd szét vettete az öröm ..:D mintha vele történt volna .. de aztán amikor meséltem hogy Dorka is ott volt és látta .. kicsit féltékeny lett.. hogy ő a legjobb barátnőm és nem ő látta .. én ezt értelmetlen sértődésnek .. vagy nem is tudom minek veszem ..de akkor is .. Aztán este ezeket megbeszéltük ..:P Éjfél után még jóval .. olyan 00.15-kor hagytuk abba .. mert már éreztem, hogy el fogok aludni ..:P Ilyen szempontból.. jó volt megbeszélni .. de aztán rossz is volt .. mert éreztem és tudtam is .. hogy bántja a dolog.. hiszen ismerem .. már több mint 10 éve .. Amikor .. ezeket a sorokat írom .. visszagondolok a régi dolgainkra .. annyi dolgot átéltünk már .. jót rosszat vegyesen .. de most ilyen dolgok állnak közénk .. ezt nem hagyhatom .. és nem is hagyom .. ha ennyi mindenen át mentünk .. túléltük .. akkor ez egy kis probléma ..

Aztán a beszélgetés után .. emlékszem elaludtam .. rögtön ..:P mert nagynon fáradt voltam .. istenien sok volt ez a sok dolog .. A csók.. amit bármikor eltudnék fogadni ..:)(K)  Aztán a hisztis órák.. minden felkavart vegyes szempontokból.. és olyanokkal kapcsolatos ..a kik fontosak a számomra .. és mind a másik miatt alakult ki..

Másnap Barbarával, pénteken, elmentünk úszni ..:D már majdnem lemerültem .. de Barbarám..(L)<3 felhívta Bencét jó párszor és felvette .. és beszélt vele ..:P Barbara, hogy elterelje a figyelmem ..:D kikötötte a bikini felsőmet .. és én meg próbáltam bekötni és ő meg addig Bencével beszélt ..:P Aztán meg a végén kiderült hogy még én a nagy medencébe voltam addig ő felhívta Bencét .. és megint beszélt vele ..:PXD Aztán amikor haza jöttünk a fél ötös busszal akkor estére még elkéredszkedtünk sétálni ..:P:) Sétáltunk mindenfele ..:) Aztán felmentünk a tállyai víztoronyhoz .. amit a tállyai gyerek "hegynek" neveznek ..:P Vagyis felmentünk a hegyre és beszélgettünk ..:)

Nagyon jó volt megbeszélni, illetve  legjobb barátnősen "kibeszélni" a fiús dolgainkat .. :D Beszéltünk az ő Ádijáról.. hogy milyen cuki .. "Sírt" a vállamon, hogy bárcsak ottlehetne ..:)(L) És hogy miért nem jön be neki .. én meg mondtam neki, hogy nem biztos, hogy nem jön be neki .. csak lehet, hogy nincs rá alkalom, hogy találkozzanak .. Nálam például.. Bencével.. Nekünk ottvolt .. Dávid .. Dávidon kersztül találkozhattunk ..:P mondjuk nem ..:P:P mert nem találkoztunk amikor ő is ott volt ..:D De legalább ott van az a tény .. hogy Dávid haverja ..:D Dávid meg az én osztálytársam ..:D 

Aztán miközben beszélgettünk .. talán fél 7 volt .. mert akkor kapcsolnak fel a falu lámpái .. Éppen egyszerre kapcsolódtak fel a lámpák.. és olyan gyönyörű volt.. mintha csillagok lettek volna .. csak elektronikusan .. és jóval lentebb:):D Aztán idő volt .. így elinultunk .. aztán amikor a Palota úton jártunk találkoztunk régi haverunkal meg egy barátnőjével .. Eszterrel és Brigivel ..:) Miközben sétáltunk Barbara telójáról felhívtunk Bencét .. mert mondta, hogy táncon lesz .. de Barbara úgy gondolta .. az okoska ..:DXD hogy már biztos vége .. Felhívtuk és beszéltünk vele .. tánc próba közepénél tartott Miskolcon.. épp pihentek ..:D Aztán szombat este kiderült, hogy egy szál gatyába volt amikor felhívtuk ..:P ( Bocsi BeniBubum..:P Ezt bele kellet írnom ..P (L)<3:) Velük voltunk egy jó darabig .. de aztán menniük kellett így végül hazjöttünk ..:) Hazakísértem Barbarámat :)<3 és hazajöttem én is ..:) Végül este még gépeztem egy kicsit aztán lefeküdtem aludni ..:)

Így telt életem legjobb napja utáni forgalmas, zűrzavaros délutánja ..:)