Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The second kiss<3 Imádomm:) 7 rész

2011.03.28

 Ma barbarával nagyon izgatottak voltunk ..:d Mivel Barbarám :) <3 nem látta az elsőt ..:D Ezért a másodikra elsősórból kért jegyet ..:P

Reggel izgalommal keltem fel, és készülődtem .. mert  Barbarával megbeszéltük, hogy smint lesz.. Így nekem sokkal rosszabb volt .. mert rákészüli.. hát hogy is mondjam .. mint például amikor valakinek műtéjte lesz .. és nem is kicsi .. például .. valamilyen végtagjától szabadítják meg .. vagy fogalmam sincs.. De rossz volt felkészülni rá .. szándékosan .. Barbarával már alig bírtuk végig ülni az órákat .. nekem már reggeltől fájt a hasam .. és rosszul voltam .. Izgultam, hogy mi lesz ..  És még a gondolás is nehezemre ment .. bár szokásosan isteni volt .. de most utánna émelyegtem .. Mert, hát becsukom a szeme és koncetrálok .. és arra a pillanatra gondolok amikor először megcsókolt.. Dorka és Barbara kezét fogtam úgy ahogy ő fogta az én kezemet .. Az ő kezük hideg volt.. De meg sem közelítette a Bencéét ..:) Azt az isteni hideget ..Hideg .. száraz, és lágy .. akár az isten keze lett volna.. tudom .. furán hangzik .. de akkor is .. Más a meleg lágy és biztonságot nyújtó kéznek örül.. de ő más .. ahogy én is.  

Az 5. óra végén már az utólsó 10 perc maga volt a kínzás .. Féltem .. csak nem tudom mitől. Kicsengettek. Barbarával elkezdtünk pakolni, felvettem a kabátomat és elindultunk kifele. Láttam Dávidot ahogy húzza a cipőjét, de Bence nem volt ott... Kimentünk Barbarával és bezsélgettünk. Megbeszéltünk mindent részletesen.. De egyett kihagytunk.. Gabit..Pont róla beszéltünk, hogy mi lesz vele a nagy pillanatkor, de aztán megláttam hátul jönni mögöttünk Gabit és odahívtam és együtt mentünk. Leértünk a csokigyárhoz és csodák csodájára a kocsikról beszélgettünk ..:D Eldöntöttem, hogy nekem egy trabantom vagy egy kis Pholskim lesz ..:PXD Barbara és Gabi rázta a karom, hogy ott jön.. De én már szinte éreztem pár perc beszélgetés után, hogy nemsokára ittvan.. Nyugtatgattam őket, hogy nyugi, kuss, fogjátok be.. :D Jött Bence és szokásosan megkérdezte, hogy megyek-e az állomásra, és én természetesen igent mondtam.. De észre vetem, hogy Bence csak hozzám szólt, hogy én megyek-e .. Erre Barbara mintha tudta volna, hogy hősiesen ott kell lennie, azt mondta .. mintha válaszolt volna egy felnemtett kérdésre, hogy akkor majd mi megyünk mögöttetek. 

Elindultunk. Bence velem volt hátul, előttünk Dávid, Dénes és még pár srác..Mögöttünk hősiesen nyargaltak Gabiék.. Egy darabig egy járdaszélen jöttünk de aztána  következőnél már Dávidék átmenteka másik oldalra Barbaráék meg maradtak mögöttünk.. Mindkét oldalról hallotam vihorászást. Mögülünk a Barbaráék nyerítése hallatszott aztán msn-en megtudtam, hogy azon röhögtek, hogy milyen seggdugacs vagyok Bencéhez képest. A másik járdaoldalról pedig a fiúk cukkolták Bencét..Nem tudom mivel de áthallotama vihorászást.. Aztán leértünk az állomásra és Barbaráék menteka másikoldalon a sínekhez de ezt már csak akkor tudtam meg amikor megérkeztünk.. Dávidék előttünk jöttek, és én mondtam Bencének, hogy én oda másik oldalra megyek, és ekkor Dávid oda kiabált Bencének, hogy ennyire nem kéne nyomulni.. Ezen elmosolyogtuk magunkat.. Aztán odaértünk és beszélgettünk. 

- Dávid fél Déneskétől..:D- mondta Bence egy cuki félmosollyal. Bár engem ez különösebben nem érdekelt, de legalább valamin tudtunk beszélgetni.. 

- Gondolom..- válaszoltam egy hamiskás érdeklődést keltő mosollyal. Aztán így beszélgettünk erről, meg arról, hogy Dávidéknak majd ki esik a szeme a helyéről úgy bámulnak . meghogy egy kicsit sem feltűnő..:D Aztán jött a vonat .. Bence ismét megfogta a kezem.. Közelebb húzott magához és azt mondta.. 

- Lassan jön a vonat, de lehet, hogy bevárja az Újhelyit is ... mondta édesen .. ahogy szokta 

- Ühhüm..- mondtam én is a legbájosabb mosolyommal de én kevésbé voltam olyan édes mint ő .. 

- Emlékszel..?:O Mit is csináltunk múlthét csütörtökön..? - kérdezte kérőn .. mintha lefordítva annyit akarna mondnai ..: Emlékszel amikor megcsókoltalak ..? Megtehetném mégegyszer.. kérlek..

- Sajnos nem .. túlságosan tudatlan vagyok és irtózatosan rossz a memóriám..- mondtam..- Te nem emlékszel rá ? 

-  Nem sajnos nem .. 

- Pedig valakinek emlékeztetnie kéne rá .. 

- Te nem tudnál..? 

- Nem hiszen én sem emlékszem rá ..- és ennél fulladtam ki .. ennél jobban már nem tudtam feltartani.. Bárcsak inkább ki tudtam volna nyögni.. maradj még .. úgysem megyek arra a rohadt kosárra.. Abban a pillanatban .. legszívesebben elegedtem volna kezét.. átkaroltam volna nyakát és csak annyit mondtam volna .." Ez felfrissíti a memóriád?" és megcsókolt volna.. De én a következő eseményekkel is beértem ..

Egyszerűen odahajolt, és megcsókolt.. Ennyivel is tudtam mit akar.. Aztán volt egy mozzanata amikor azt mondtam magamban .. mennyire telhetelen vagy .. habár akkor is .. telhetelen volt .. de én is ..

- Csak egy?- mondta .. akkor legszívesebben a annyit mondtam volna.."Csak most ? Maradj még és repetázhatsz is.. és nem csak egy kicsit .." 

Erre ismét odahajolt .. és most én is beleéltem magam .. mert eddig hagytam, hogy örüljön, hogy fiú és írányíthat..:DXD Ismét megcsókolt.. de most én is beszálltama játékba ..:P ;) Ahogy Barbara mondaná .. egy kis "ajakmunka" is belefért .. Hát itt nemhogy belefért.. meg is volt ..:D Aztán elköszöntünk .. bár úgy bekábultam, hisz még megilyedtem magmtóűl is .. Hogyan tudtam ilyet ?:O:D Oda mentem Barbaráékhoz .. akik végig oldalt ültek és mutogattak folyton ..:P Aztán oda mentem .. és Barbara szó szerint be vágta a hisztit .. Eleinte enm tudtam miért ..d e aztán leesett.. Dorka miatt .. meghjogy Bence úgy állt hogy nem látott se engem se a csókot ( ami isteni volt .. és dupla is ) és csak Bence hátát látta.. Aztán otthon mindent megbeszéltünk, és megbékültünk ..:)

Folytatást megtaláljátok a " Közhírré tett titok"-ban :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

óhh..:)(:♥♥

(...ßarbara..., 2011.03.29 18:30)

nem ajakmunka..:)(:
nyelv pingpong vagy nyelv lecke..:D:)(:

Re: óhh..:)(:♥♥

(Kicsi Fruzsid ..:)(L) ;), 2011.04.01 20:12)

az ..:D