Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The story of us...:) 3. rész

2011.03.17

 Nem tudtak semmit a fejemhez vágni .. Mert más társaságát élveztem ..:P Az ő társaságát .. ketten.. csak mi .. és sétáltunk az állomásra ..:D Nah  de azért ennyire nem ugrok előre ... hisz ígéretem köti hogy minden  részletről beszámoljak..:) 

Barbaráékkal álltunk a buszmegállóba, várva a pillanatnyi lelki halált .. És hirtelen valamiylen isteni hang  zengett a fülemben.. az ő hangja volt.. Erős, férfias, de lágy.. és olyan amitől olvadni lehet...:):O Mintha az isten szólt volna  hozzám ..                                                              

- Szia ..:) Jösz az állomásra ? - mondani valója után elsütött egy angyali mosolyt..:) Nem  hiába volt..:);) Olvadtam mint egy darab csoki a napon..:):):P Mintha valamilyen felsőbb rendű lény, vagy nem is tudom mi.. aki előtt mindenki meghajol.. és mégis hozzám szólt..:) 

- Aha, persze...:):D- és szinte lesütött rólam hogy feltétlenül boldog vagyok .. azt pedig én tudtam jól hogy pillanatnyilag megmentettek a biztos haláltól ..:P 

Sokat beszélt oda fele telefonon de aztán amikor az állomásra értünk beszélgettünk .. sokszor zavarban éreztem magam .. mert a dilis osztálytársainkról beszélgettünk .. és amikor Petikéékről mondtam egy két szivatást vagy viccet akkor röhögő görcsöt kaptam ..:P és féltem, hogy felhorkannok hirtelen ..:P Aztán sokszor hívták még utánna ..:) Még az is édes amikor felveszi a telefont ..:) ;) " Nah te meg mit akarsz + egy angyali mosoly..:)"(L) 

Hirtelen láttam egy srácot .. épp felénk tartott.. Oda jött a haverja és váltottak két szót..

-Cső mizu ? Vársz a vonatra?- Szólt oda a haverja..

- Ahham ..semmi.. nah jön a vonat ..- És ezzel k ezett fogott a haverjával.. És én már azt hittem elúszott a lehetőség .. nem tudom mire .. de elúszott.. és egy pillanattal később azt mondta .."Kaphatok egy puszit ?:O:).."  Erre én ..:) : Majd ha jó leszel ..:) ;) Ezzel odahajolt és nyomtam egy puszit az arcára ..(L) Egy oylan puszit .. amit mindketten soha el nem fogunk felejteni..:) 

A folytatást megtalálhatjátok a " After life ..:)(L) " Amikor a valóság az álom ..:)"

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.