Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


You and me .. :) 2. rész

2011.03.12

 Egyszer .. ha jól emlékszem .. egy csütörtöki vagy pénteki délután lehetett.. Együtt mentünk az állomásra Hugiékkal.. Dorka Gabi meg én .. Barbarát kocsival hazavitték .. Esett az eső .. Bent voltunk a váróban, hogy majd csak az utolsó pár percben elindulunk a buszmegállóba, hogy ne ázzunk szét.. Bementünk és leültünk.. Ahogyan (szoktuk :P) röhögtünk éppen valamin és akkor vettük észre Dávidot meg egy haverját.. nem mentünk oda és ők sem jöttek ide.. de azért köszöntünk Dávidnak .. Akkor még a régebbi telóm volt a Sony Ericsson.. És hát hülyültünk .. és én már kinéztem, hogy az a srác aki Dáviddal van .. biztos valami 9.-es srác lehet .. de tök helyes.. és hát látszólagosan lefényképeztem a telómmal..:PXD Hisz a jó pasikat meg kell örökíteni ..:P És másnap .. vagy aznap este még megüzente Dáviddal hogy ne, hogy összenyálazzam a monitort .. ez nem esett le rögtön .. Aztán kiderült, hogy azt jelenti, hogy ne csókolgassam össze a képét ..:P

  Utánna jártunk a nevének ..:P Egy kis nyomozás segítségével kiderítettük az alap adatokat ..:P Bár én eddig is tudtam, hogy irtózatosan helyes ..:);)  Kiderült, hogy Dáviddal utazik együtt a vonaton .. és egy vagy két utcával lakik fentebb vagy lentebb..  Barbarával megkerestük az msn címét.. Facebookon meg még egy két helyen.. aztán jött a poén .. még ő vette fel Barbarát hogy adja meg neki az én msn címemet ..:) Megkerestük facebookon a telószámát .. és Barbarával sokat hivogattuk..:P Még egyszer fel is vette ...:) Aztán felvett msnre, sokat beszélgettünk meg hülyültünk, sokszor össze is vesztünk hülye idióta dolgokon .. mert valaki folymamatosan törte fel az msn-emet..:S:/ Írkált neki minden hülyeséget .. De ezek megbeszélése után egy kis idővel .. ezek a problémák még jobban összekoválcsoltak minket . Aztán egyre jobban megismertük egymást .. msn-en kersztül .. bár sokan mondták hogy ez nem jó dolog.. és habár én is tudtam .. de mégis csináltam .. mert addig is jól elvoltam és jól éreztem magam...  Nagyon sok minderől beszélgettünk .. egyre érzelmibb.. és jobb lett a kapcsolatunk .. bár még most is összekapunk egy két dolgon .. A beszélgetések során .. kiderült, hogy istenien táncol.. versenyekre jár.. Latin tánc..:O:) Szenvedéllyes és szexi .:P Ez jó pont ..;)

Aztán amikor egyre jobban "imádtuk" egymást akkor azon voltunk .. járjunk-e vagy sem .. meggonduljuk magunkat vagy sem .. és arra jutottunk, hogy lehet róla szó .. És itt jöttek a nagyobb problémák .. Rengeteg mindent ígérgetett ..hogy így jön be az osztályunkba meg úgy fog megcsókolni .. de nem jött, és nekem egyre rosszabb volt ..   Aztán sokszor már én írtam rá .. de udvariasan visszaírt és megkérdezgette hogy mizujs stb..:) Aztán újra kezdtünk jóba lenni .. és azon voltunk .. hogy találkozni kéne .. de nem mert odajönni és megszólítani ..  Erre van egy érdekes sztorim ..:):P 
Vége volt a 6.-ik óránknak .. és én egyedül sétáltam le az állomásra.. de aztán észrevettem, hogy jön mögöttem.. egyre lassaban mentem .. bár a szívem ennek elelntétje volt... Egyre hevesebben .. egyre gyorsabban és hevesebben vert.. De aztán valahogy... már nem emlékszem pontosan .. kikerültük egymást .. és nem volt belőle semmi.. Aztán még aznap este  beszéltünk msn-en .. meg sms-t is írt .. hogy milyen egy béna, hogy nem jött oda hozzám .. pedig egy 10méterre volt tőlem.. És ottvolt még Dávid is.. integettem neki hogy kihez beszél .. ( de persze én nagyon is jól tudtam hogy a fa mögött rejtőző Bencéhez beszélt ..:D) Aztán események nélkül teltek a napok és a hetek .. Bencével ugyan olyan jól elvoltunk .. De a minap sétáltam ki a suliból .. és láttam ahogy jön .. és gondoltam .. megpróbálok minnél közelebb kerülni hozzá ha már nem is mer hozzám szólni.. Megbeszéltem Dorkáékkal, hogy ők menjenek előre .. én pedig mögöttük ..:) Úgy tettem mintha telefonáltam volna .. de ebből a  tettetésből valódi telefonálás lett ..:P:P Barbarát hívtam hogy eddig semmit :P Aztán ők odaértek a csoki gyár előtti buszmegállóhoz és aztán odaértem én  is.. Aztán beszéltünk .. már nem is tudom miről.. De én nem ültem .. és kihajoltam csak úgy megszokásként szétnézni .. Aztán megláttam .. Tőlem 20 méterre.. Ott állt teljes maga nagyságában.. és a kabátja kicsit  le volt húzva elől .. a cipzárja .. és az a kedvenc szürke csíkos felső volt rajta .. amit úgy imádtam .. mert abban különösen jól nézett ki ..:P Szóltam Hugiéknak, hogy  ott van ő.. és mondták, hogy menjek oda .. de én nem mertem .. szokásunknak híven zsaroltuk egymást .. Még Gabi is ..:P Pl.: Barbara:"Soha többé nem fogsz látni .. nem leszek a legjobb barátnőd.. soha nem szólok hozzád .." 
Dorka:" Ha te nem mész oda akkor én megyek oda .. és azt mondom neki hogy beszéljetek már 4 szem közt ..." 
Én féltem .. de elindultam vagy 3-szor, 2-szer, hogy majd én megmutatom .. de aztán csak félútig mertem menni .. Bence ezek események dúlása közben éppen telefonált.. Aztán hirtelen a sarktól felbukkantak a haverok..
Tudtam, hogy minden kárba fog veszni majd .. hogy nem mentem oda hozzá és megérkeztek a haverok .. aztán egy pillanattal később megjött a busz, és már kaptam is az ócsárolásokat.
" Nah tessék .. elszúrtad az utólsó lehetőségedet, vége, így jártál okoska .. és már én se szólok hozzád többet.." 
Aztán hirtelen csak anynit láttam hogy elindul .. és épp a tömeg mögött álltam, hogy most már szarok bele és felszállok a többiekkel a buszra .. hallgatva az egész hazaútig tartó kritikákat, ócsárolásokat amiket majd a fejemhez vágnak.. De nem ..  
 
 
A folytatást megtalálhatjátok a " The story of us...:)" c. részben ..:)
 

A mappában található képek előnézete You and Me


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...(...*_*...)...

(...ßarbara..., 2011.03.24 20:18)

az első bekezdésnél én is ott voltam..:S
én ültem előtted vagy melletted..:S

Re: ...(...*_*...)...

(Bajnahejceges lány :P :)(L)<3, 2011.03.24 21:28)

Mikor meg hol ültél ?:o:P melyik bekezdésnél ..:o?:D vagy hol ?:D

Re: Re: ...(...*_*...)...

(...ßarbara..., 2011.03.24 21:32)

az első bekezdés amit írtál ott ültünk az állomáson a padoknál és emlékszem az ajtónál voltunk közvetlenül..

Re: Re: Re: ...(...*_*...)...

(:) lelkitársad :) <3, 2011.03.24 21:34)

óhhhh:) :P:P <3<3

...(...*_*...)...

(...ßarbara..., 2011.03.24 20:18)

az első bekezdésnél én is ott voltam..:S
én ültem előtted vagy melletted..:S

Leleedd

(Hugid. <3 :) :PPPPP, 2011.03.18 16:18)

Te nagyon tehetséges író vagy. :) Egyszerűen ennél jobban nem lehett volna leírni..,de néhány helyen sántit a dolog. :D De azért jó....bár a csibefasy lábat nem irtad belee. :D Gart! Imd. <3
Hugid=∂ σ σ я c

Re: Leleedd

(nővérkéd ..:), 2011.03.18 16:38)

Köszi ..:) (L) mi sántít ?:O:D minden kritikát várok ..:D

Re: Re: Leleedd

(Hugii, 2011.03.18 16:41)

Háth a buszos dolognál.. :D Tudod jól. :D

Re: Re: Re: Leleedd

(nővércii:d<3, 2011.03.20 10:38)

hát ti mondtátok hogy megöltök .. avgy szartok rám meg hogy nem lesztek a barátaim meg elb...tam ..:D:P